Geliermittel für die Herstellung von Süßwaren - Kuchen, Schnitten, Aspik usw. Empfohlene Dosierung: 2g - 10g pro 1 Liter Wasser
Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut, vznikne pěna. Po jejím částečném opadnutí odstavíme. Přidáme množství cukru - doporučené 200g - 250g na litr Při chladnutí (cca 50-60°C) přidáme přípravek k okyselení (doporučená kyselina citrónová 3g na kg gelu)
Das Paket enthält: 30 g
Hydrofilní koloidní polysacharid z červených řas ( E406 )
| Energiewert kJ | 701,4 kj |
| Energiewert kcal | 167,6 kcal |
| Fette | 83,9 g |
| - davon gesättigte Fettsäuren | 0 g |
| Kohlenhydrate | 0 g |
| - davon Zucker | 0 g |
| Eiweiß | 0 g |
| Faser | 0 g |
| Salz | 0,25 g |
Tschechische Republik
| Farbe | Rot |
| Kategorien: | Tortenguss & Gelatine, Agar, Pektin |
| Hersteller | Kovandovi |
| EAN | 8594037361217 |
| Produktnummer | 361217 |