Každý materiál, ze kterého je forma vyrobená, má své přednosti. Silikonová forma na bábovku je velmi odolná (můžete v ní péct i mrazit) a nepřilnavá. Před pečením ji vlastně ani nemusíte vymazávat a bábovku i tak snadno vyklopíte. Díky těmto vlastnostem můžou být formy ze silikonu zdobené do těch nejmenších detailů, takže v nich připravíte bábovku tradiční chuti ale netradičního, přímo luxusního vzhledu.
Teflonové formy jsou oproti těm silikonovým stabilnější, i když ne tak zdobené. Upečete v nich bábovku klasického tvaru a dobře se s nimi manipuluje, protože jsou lehoučké. V naší nabídce najdete jak klasické jednolité formy, tak i formy skládací, ve kterých můžete péct jak bábovky, tak i dortové korpusy.
Keramická forma na bábovku se zase vyznačuje výbornou vodivostí tepla a pečení v ní je super úsporné. Má glazovaný povrch, takže se Vám v ní těsto také nepřichytí. Při manipulaci s touto formou musíte být však velmi opatrní, keramika nesnáší rychlé změny teplot. Bábovku tak dávejte vždy péct jen do mírně vyhřáté trouby, případně troubu nepředehřívejte vůbec.
Formy na bábovku nemusíte využívat jen na sladké pečení. Vyzkoušejte třeba vyrobit „bábovku“ celou z ovocného želé, nebo slanou sulcovou verzi. Silikonové a teflonové formy bez problému zvládnou i teploty hluboko pod bodem mrazu, takže v nich můžete chystat i lahodné zmrzlinové bábovky.
Die ausgewählte Produkte werden nach Umsatz und Verfügbarkeit sortiert, dann werden Produkte im Angebot und neue Produkte nach dem Zufallsprinzip hinzugefügt.